• фиксна за барел екструдер

    фиксна за барел екструдер

    SHJ фиксна барел ко-ротирачки близнак завртка екструдер
    На Xinda SHJ двојни завртка серија се гради врз основа на модуларен систем. На голема предност на овој модуларен дизајн е разноврсна конфигурација. Обработка на задачи може оптимално да се остварува со само неколку барел и завртка варијации.

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас